Print

Uusi pitkäsoitto julkaistu!

on .

Eurooppa 3:n uusi pitkäsoitto Tule tyttö on julkaistu 22.9.!
Aikoinaan 80-luvulla maineeseen noussut, tänä vuonna pitkältä levytys- ja keikkatauolta palannut yhtye on otettu innolla vastaan: maaliskuussa julkaistu Älä Unohda Minua -kokoelma nousi albumilistalle, ja uudet singlet Tule Tyttö ja Älä Tuu ovat soineet radioissa. Keikkarintamalla aktivoitunut bändi on tänä vuonna esiintynyt klubien lisäksi mm. MTV3:n Pitkä kuuma kesä -ohjelmassa.

”Se että Eurooppa 3 levyttää nyt peräti neljännellä vuosikymmenellä, tuntuu epätodelliselta. Samalla se kuitenkin muistuttaa, että 80-luvun lopusta on jo pitkä aika ja paljon koettua elämää mahtuu näihin vuosiin. Miehet ovat vanhentuneet, pahimmat särmät ovat tasoittuneet ja tuntuu hyvältä, että kun yhtye on taas kokoontunut, niin ongelmitta on löytynyt yhteishenki, ei ainoastaan keikkailua ajatellen, vaan myös levytysstudiossa.

Nyt kun julkaisemme uuden levyn ja yhtyeenä palaamme keikkalavoille, oikeastaan monta unelmaa on täyttynyt ja täyttymässä. Olemme löytäneet meille oikean levy-yhtiön, lähes koko vanha tuotantomme on taas saatavilla ja minulla on ollut vapaus tehdä juuri sellaista musiikkia kuin haluan.

Uusi levy on tunnetta ja vapautta arjen rajoitteista. Eurooppa 3 oli tien nimi. Nyt se on minulle mahdollisuus ja elämän mittainen projekti”, kertoo yhtyeen laulaja VV Riihiluoma.